Franšizno poslovanje

Investirajte u franšizno poslovanje i postanite partner u jednoj od franšiza u vlasništvu ABC Projects Ltd. ABC Projects Ltd. je davatelj dviju franšiza, Happy Little Garden i Spiral Potato.

Što je franšiza ili franšizni sistem poslovanja?

Franšizni sistem poslovanja jest sistem koji čine davatelj franšize i svi primatelji njegove franšize. Na davatelju franšize je da osigura rad i rast sistema te prepoznatljivost i kvalitetu marke. Zahvaljujući zajedničkoj marki, franšizni sistem gradi identitet i reputaciju u očima svojih kupaca.

Potpisivanjem ugovora o franšizi ABC Projects Ltd. Vam licencira trgovačko ime odnosno logo (žig) svoje franšize i način rada, a Vi kao primatelj franšize postajete partner u franšiznom sistemu. Primatelj franšize je suglasan da će poslovati u skladu s uvjetima iz ugovora o franšizi. ABC Projects Ltd. između ostaloga pruža i osigurava primatelju franšize stalnu podršku. Primatelj franšize zauzvrat plaća davatelju franšize pristojbu.

Kada postanete jedan od primatelja franšize, od strane ABC Projects Ltd., osim što dobivate trgovačko ime odnosno logo (žig), također dobivate kompletni sistem za isporuku proizvoda i usluga, kao i sistem poslovanja. Sistem je ono što stvara konzistentnost, a konzistentnost je osnova uspjeha.

Partnerstvo prije svega

U franšiznom odnosu, ABC Projects Ltd. primjenjuje odnose partnerstva, te su ABC Projects Ltd. i primatelj u partnerskom odnosu. Osnovica partnerskog odnosa je u tome što davatelj osigurava sistem poslovanja, a primatelj osigurava kapital i radnu snagu. Partneri raspravljaju pojedinačne probleme jedan na jedan, kao i zajednički preko franšiznih savjetodavnih vijeća.

Franšize u vlasništvu ABC Projecta Ltd.

Happy Little Garden


Više o Happy Little Garden i o franšizi ovdje.

Spiral Potato

"Spiral Potato" je franšizno poslovanje iz područja restorana koji pripadaju skupini objekata jednostavnih usluga - objekt jednostavnih usluga na kolicima (ili sličnim napravama), a specifično je po specijalnom proizvodu, spiralnom krumpiru.
Više o Spiral Potato i o franšizi ovdje.